Ballina Etiketimet Jeton Zenuni

Etiketim: Jeton Zenuni

Letër prekëse drejtuar prindërve

Pa dyshim se nuk ka fjalë që mund t'ju përgatisin për ndjenjat që do t'ju kaplojnë kur të bëheni prindër, sidomos prindër të fëmijës...

Si të mësohen fëmijët tanë të vlerësojnë ndjenjat e të tjerëve...

Empatia është një aftësi që shumica e njerëzve përpiqen të kenë, por të cilën shumë pak njerëz e zotërojnë. Çfarë është empatia? Shumë njerëz nuk dinë...

Facebook, Twitter, Kokaina: A kanë ndikim të njëjtë mbi ne mediat...

Marrja e lejes nga prindi që fëmija të përdorë mediat sociale është sikur marrja e lejes që ata të përdorin kokainë, alkool dhe cigare...