Nga sot, rrezikojmë me shku në drejtim të asaj ku më nuk do të ketë rendesi numri i të infektuarve e as sheruarve, por gjithçka të matet me numrin e te vdekurve në ditë nga COVID-19.

Kjo vlen për krejt ata që ftojnë individë joprofesional në debate televizive dhe thojnë që ky virus nuk ekziston dhe per krejt njerezit tjerë që nuk i binden IKSHP.

Krejt personelin mjekësor që po bën postime politike, e ftoj nga sot me ardhë në Klinikë të Pulmologjisë ose me shku në Klinikën Infektive, e mos me u marrë me gjëra joprofesionlale duke patur punë profesionale sa të doni.

Respektojeni manualin ??.

Shpetim Thaqi, pulmolog