Pse torta ime ishte me kokë poshtë?

Kur pata një takim me Pastiqeinë e tortës, u thashë atyre se nuk dua thjesht një tortë të zakonshme, por dua të tregoj një histori nga ajo tortë.

Torta në vetvete është një përzierje e shumë përbërësve të ndryshëm, fruta, sheqer, kripë, miell etj. që do të thotë se jeta mund të jetë e ëmbël si sheqeri në tortë, mund të jetë gjithashtu i kripur dhe i thartë. Mund të duket sikur nuk po shkon askund, thjesht po qarkullon në një vend, nuk e di vërtet se çfarë po bën, por megjithatë po i arrinë të gjitha.

Unë personalisht kalova shumë vështirësi të jetës, por prapë vazhdova.

Torta ishte e varur në ajër por nuk ra ashtu siç është jeta. Mund të kaloni më të keqen por vazhdoni të qëndroni fort ? mos hiqni dorë nga besimi, shpresa dhe ëndrrat tuaja. Njerëzit do të flasin për ju dhe do të thonë oh ky është fundi juaj, por vazhdoni të qëndroni të fortë ? Ata do t’ju përjashtojnë, por do të vazhdoni të qëndroni të fortë.

Një ditë do ta shikosh jetën tënde me kokë poshtë dhe do të thuash. Unë erdha, fitova.