Pjatë dietale

Përbërja:

Mish pule me qiqra (Nohut

Përgatitja:

Qiqrat lihen të qëndrojnë në ujë për 6 orë dhe pastaj zihen diku 30 minuta, pastaj fërgohen.

Erëzat e përdorura janë: Origano, kopër, pluhur hudhre, krip të Himalajëve.

Shumë e Shëndetshme!

Përgatiti: Besa Lenard Naim /FamiljadheShëndeti