8 leksione që na i mëson fëmija jonë në mënyrë të pavetëdijshme

Përktheu: Jeton Zenuni Megjithëse jemi NE ata që e prezantojmë fëmijën tonë me jetën dhe e mësojmë atë për...

Temperatura e ulët te fëmijët, sa është e rrezikshme?

Dr.Ismail Lutolli specialist Pediater Subspecialist Dietolog-Nutricionist Subspecialist Hematolog; Onkolog Në temperaturat e ulëta tek fëmijët kur kolona e mërkurit bie...