KREM SUPE ME BIZELE

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist (nga muaji i 10 - 12) Është e nevojshme: - Një gotë bizele të reja të gatuara - Një qepe e kuqe -...

A ËSHTË E NEVOJSHME MARRJA E VITAMINAVE DHE MINERALEVE SHTESË?

Mr.ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Pjesa e parë Kërkesat për të marrë vitamina dhe minerale shtesë janë mëse të shprehura, duke aluduar se nuk janë...

SUPË ME BROKOLI DHE KARROTË

Nga Blerta Kryeziu Thaqi - Kimiste Kjo supë është e përshtatshme për bebet 10 muajshe pasi përmban hudër dhe qepë por nëse keni një fëmijë...