Ballina Etiketimet Twitter

Etiketim: Twitter

Facebook, Twitter, Kokaina: A kanë ndikim të njëjtë mbi ne mediat...

Marrja e lejes nga prindi që fëmija të përdorë mediat sociale është sikur marrja e lejes që ata të përdorin kokainë, alkool dhe cigare...