Ballina Etiketimet Gjidhënie

Etiketim: Gjidhënie

Barnat kundër diarresë të lejuara në shtatzëni dhe gjidhënie

Nga Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Pjesa e katërt Diarreja është simptomë që paraqitet me jashtëqitje të shpeshta me konsistencë të hollë (5 deri...

Vlerat e gjidhënies tek fëmija nga 1 deri 2 vjeç

Nga Dr.Ismail Lutolli Specialist Pediatër Subspecialist Dietolog -Nutricionist A duhet të vazhdohet me gjidhënien pas vitit të parë të fëmijës? Cilat janë dobitë shëndetësore për fëmijën nga...