Ballina Etiketimet Familja dhe Shëndeti

Etiketim: Familja dhe Shëndeti

Rëndësia e lojës në promovimin e zhvillimit të shëndetshëm të fëmijëve

Nga Dr. Jeton Zenuni - Transfuzion i gjakut Loja mund të përkufizohet si "aktivitet spontan ose i organizuar që ofron kënaqësi, argëtim dhe zbavitje". Kur...