Ballina Etiketimet Facebook

Etiketim: Facebook

Të dashur prindër, unë jam më i rëndësishëm sesa rrjetet sociale!

Nga Dr. Jeton Zenuni - Transfuzion i gjakut   Të dashur prindër, unë jam më i rëndësishëm sesa rrjetet sociale, dhe ju dua shumë më tepër...