Ballina Etiketimet Dhuro gjak

Etiketim: Dhuro gjak

Dhuroni gjak dhe bëhuni heronjtë e vërtetë që shpëtojnë jetë nga...

Nga Dr.Ismail Lutolli Specialist Pediatër Subspecialist Dietolog-Nutricionist A keni menduar ndonjëherë.......? A keni menduar ndonjëherë se si mund të shpëtoni ndonjë jetë ? A keni menduar ndonjëherë se si...