MOMENTI MË MADHËSHTOR

Sjellur nga Dr. Jeton Zenuni – Transfuzion i gjakut

Ofshamë e dhimbje, shikime të ndrojtura … dhe për një moment gjithçka përmbyset.

Rrjedhin lotët e gëzimit, babai pret kordonin e kërthizës, nëna qan nga ngazëllimi.

Një puthje e burrit në ballin e gruas dhe e qajtura e femijës tregojnë mrekullinë që sapo ndodhi.

Në anën tjetër të dritares e tërë familja shpërthen në lot, duartrokasin, përqafohen, qajnë.

Sa madhështore i krijoi Zoti momentet e ardhjes në këtë botë të një jete të re ❤ /Familjadheshendeti.com