Ballina Etiketimet Sars-cov-2

Etiketim: sars-cov-2

“Menquria e SARS-CoV-2 dhe Antibiotikët”

Prof.Ass.Dr.Armond Daci (Farmakolog)Specialist nga Farmacia Klinike Ndër simptomave të tjera, virusi SARS-CoV-2 shkakton edhe simptoma gastrointestinale, diare, vjellje etj....