Ballina Etiketimet Alergjitë sezonale

Etiketim: Alergjitë sezonale

Alergjitë sezonale tek të rriturit dhe fëmijët

Nga Dr. Ismail Lutolli  Specialist Pediatër  Subspecialist Dietolog- Nutricionist Si t'i parandalojmë dhe lehtësojmë simptomat? Cilat ndryshime duhet bërë në shtëpitë tona? A rrezikojnë ngulfatjen fëmijët alergjik në polen? A...