Super receta për forcimin e imunitetit

Nga: Dr. Ismail Lutolli – specialist Pediatër Subspecialist Dietolog – NutricionistSubspecialist Hematolog Onkolog Ndiheni të lodhur dhe ju duket se gjërat nuk po ecin si duhet me shëndetin tuaj? Është koha të mendoni për shtimin e imunitetit dhe energjisë tuaj. Sjellim pranë jush një super recetë e cila do ta përmirësojë ndjeshëm imunitetin dhe shëndetin … Continue reading Super receta për forcimin e imunitetit