Si të shpëtojmë nga Coronavirusi? A ka mbrojtje pas infektimit?

Dr. Ismail Lutolli spec. PediaterSubspecialist Dietolog – Nutricionist Subspecialist Hematolog, Onkolog Në momentet kur shkrimi të jetë publikuar, secili nga ne ka një pyetje që i sillet vërdallë: Çfarë të bëjmë për t’u mbrojtur më mirë në rastin e infeksionit? A ka shpëtim nga Coronavirusi? Përgjigja është PO, pa asnjë dyshim që po dhe ne … Continue reading Si të shpëtojmë nga Coronavirusi? A ka mbrojtje pas infektimit?