Recetë – si të shtoni energjinë tuaj

Nga: Dr.Ismail Lutolli – subspecialist Dijetolog-Nutricionist Sa shpesh ju ka ndodhur të ndjeheni të stërlodhur dhe me mungesë energjie për të filluar ditën apo punët tuaja të përditshme. Sa shpesh ju ka ndodhur të ndjeni që ju mungon energjia? Arsyet mund të jenë të shumta: Mungesë gjumi ose gjum jo komod, lodhje psiqike ose edhe ushqim … Continue reading Recetë – si të shtoni energjinë tuaj