Receta ideale për shtim të energjisë

Dr. Ismail Lutolli, subspecialist dietolog-nutricionist Smoothie: hurma, banane, mollë dhe mjaltë                                                                                          ‘Dita e mirë shihet në mëngjes’ andaj niseni ditën mbarë me një “smoothie” me hurma. banane, mollë dhe mjaltë. E shpejtë, e shijshme dhe e shëndetshme për t’u “furnizuar” me energji organizmin për fillimin e një dite të re. E mira është të përgatitet … Continue reading Receta ideale për shtim të energjisë