Dr. Ismail Lutolli – Si t’i dalloni shenjat e hershme të autizmit?

Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatërsubspecialist Dijetolog-Nutricionist - Si t’i dalloni shenjat e hershme të autizmit?- Keni dyshime që fëmija juaj është autik,...

Pyetje dhe përgjigje – Dr. Ismail Lutolli

Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatërsubspecialist Dijetolog-Nutricionist Pyetje dhe përgjigje me Dr. Ismail Lutollin, 17 Shkurt 2019

Një vjetori i themelimit të grupit Familja dhe Shëndeti

 Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatërsubspecialist Dijetolog-Nutricionist https://www.youtube.com/watch?v=VTKS_WGH5_k Familjadheshendeti.com/

Imuniteti dhe antibiotikët – Dr Ismail Lutolli

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist Temat që do të trajtohen: 1. Imuniteti - Si ta ngrisim imunitetin Cilët janë hapat që duhet ndjekur? A ka metoda...

Ju pyesni – Dr Ismail Lutolli pergjigjet

Prezantimi direkt nga Dr. Ismail Lutolli në Familja dhe Shëndeti. Pjesa e dytë. https://youtu.be/EPgDXkWtNTo
video

Pyetjeve tuaja u përgjigjet dr. Ismail Lutolli

https://www.youtube.com/watch?v=dXOBsU3wpxI