Produktet për stimulim të qumështit të gjirit

Nga: Mr.ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Shumë nëna gjidhënëse na drejtohen në barnatore për të marrë produkte për...

FËMIJA IM NUK FLE NATËN, ÇFARË TË BËJ ?

Nga Dr.Ismail Lutolli Specialist Pediatër Subspecialist Dietolog-Nutricionist A mund të jetë nëna "fajtori kryesor" në tërë këtë proces? Pas lindjes së fëmijës zakonisht ritmi i gjumit shpesh rrënohet,...

BARNAT QË NUK DUHET TË PËRDOREN ASNJËHERË GJATË SHTATËZANISË DHE GJIDHËNIES

Nga Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi, farmaciste Gjatë shtatzanisë : 1. Antibiotikët që nuk duhet të përdoren në shtatzani : Tetraciklinat sepse shkaktojnë zbehjen e dhëmbëve...

A jam një nënë e mirë pasiqë nuk i’a dola me gjidhënie ?

Nga Dr. Ismail Lutolli Specialist Pediatër Subspecialist Dietolog –Nutricionist   A do të rritet fëmiu im me shëndet pasi e ushqej me shtesa ? Çfarë të bëj më...

Magnezi, mineral me funksion të gjerë në organizëm

Nga: Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi, Farmaciste Magnezi është ndër mineralet esenciale për funksionim normal të organizmit tonë, duke...

SHËNDETI/ Pro-gjidhënies: njihuni me misionin e rrallë të një nëne të rrallë

Fitesa nuk e kish menduar kurrë se një ditë do t’i përkushtohej një misioni shëndetësor, pa qenë fare në botën e mjekësisë.

MREKULLIA E QUAJTUR GJIRI I NËNËS

Nga Dr. Jeton Zenuni - Transfuzion i gjakut   Kur një grua mbetet shtatzënë, hormonet i dërgojnë një mesazh qelizave endokrine të specializuara, të cilat janë...

Familja dhe Shëndeti është shtëpia e nënave gjidhënëse

Intervistë me Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste "Familja dhe shëndeti është i vetmi grup profesional jo vetëm në Kosovë por edhe në rajon,...