Dr. Alfred Simoni, kirurgu që punon në Gjermani rrëfen gjithçka nga përvoja e tij...

Intervistoi: Hafize F. Elshani, gazetare Terapia mjekësore, fashat dhe aparaturat ortopedike, kinesiotape, PRP ( Platelet-Rich Plasma), acidi Hyaluronic dhe allçia...

Çrregullimi Emocional Sezonal

Nga: Dr. Ismail Lutolli Njeriu si qenie e gjallë i nënshtrohet në vazhdimësi ndryshimeve klimatike, ndryshimeve te stinës. Nga ky...

NDOTJA E TOKËS DHE USHQIMIT

Nga: Florina Lladrovci - Mastër i Ekologjisë Ndotja e tokës bëhet nga mbeturinat e ngurta dhe te lëngshme te...

Barnatorja e pushimeve

Mr. Ph Laureta Berisha Kosumi - farmaciste Koha e pushimeve ka ardhur dhe përveç gjërave që duhet marrë në pushime, të gjithë prindërit para nisjes...

Roli i përrallave në edukimin dhe zhvillimin e fëmijëve

Nga: Lorela Garuli Popullariteti i përrallave dhe fakti që janë kaq të dashura nga fëmijët, në çdo periudhë dhe në çdo kulturë...

Mënyra e të ushqyerit është kulturë: Intervistë me Dr. Ismail Lutolli

Në këtë intervistë speciale për Grupin ''Familja dhe Shëndeti'', me nutricionistin, dietologun dhe pediatrin e njohur Dr....

Fakte të rëndësishme për shëndetin mendor

Intervistë me dr Arbrore Ulaj, psikiatre për fëmijë Çrregullimet mendore prekin qindra milionë njerëz në çdo pjesë të botës dhe...

Gjithçka që duhet të dini për Diabetin

Intervistoi: Hafize F.Elshani, gazetare Diabeti është një gjendje shëndetësore serioze, i cili po nuk u trajtua,...

Sot po nisesh për në shkollë…

Bija ime, e shtrenjta ime… Akoma pa të lindur e kam ëndërrur momentin kur do...

Të pathënat e masakrës së Reçakut, rrëfimi i ish-përkthyesit kosovar krah Uollkerit: djali që...

Jeton Zenuni sot është një doktor, por vite më parë, rrethanat e luftës e çuan të ishte shumë pranë gazetarit. Përkthyes me korrespondentë të...