Smoothie i gjelbërt – Një pije e shëndetshme dhe freskuese për ditët e nxehta

Dr Ismail Lutolli, Specialist pediatër, Subspecialist Dietolog– Nutricionist Subspecialist Hematolog- OnkologPërbërësit: Disa gjethe spinaqi3 karota mesatare3 kërcelli i gjethes...

Ushqimet që ndihmojnë në rritjen e numrit të trombociteve

Nga Dr Ismail Lutolli, specialist Pediatër, subspecialist Dijetolog-Nutricionist, subspecialist hematolog-onkolog Trombocitet janë qelizat e gjakut që ndihmojnë gjakun tuaj...

Sa është shtimi normal i peshës tek një fëmijë ?

Nga: Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatërsubspecialist Dijetolog-Nutricionist Sa duhet të shtojë peshë një fëmijë nga lindja deri në vitin e...

KREM SUPE ME BIZELE

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist (nga muaji i 10 - 12) Është e nevojshme: - Një gotë bizele të reja të gatuara - Një qepe e kuqe -...

Krem orizi me dardhë 6 + muaj

Shkruan: Dr. Ismail Lutolli, specialist pediatër, subspecialist dietolog - nutricionist Është e nevojshme: - një...

Ramazani – muaji i shëndetit

Dr.Ismail Lutolli specialist Pediater Subspecialist Dietolog -Nutricionist Subspecialist Hematolog;Onkolog Çfarë të hajmë dhe të pijmë gjatë këtij muaji?

Përgatitni trupin tuaj për Ramazan me këto këshilla për shëndetin

Përgatiti: Dr Jeton Zenuni Nuk është e zgjuar ideja që sapo të fillojë Ramazani, trupi juaj automatikisht do të...

Ilaç natyral kundër kollës e bronhitit

Nga Dr.Ismail Lutolli specialist Pediatër subspecialist Dijetolog-Nutricionist (mosha 7 deri 12 muaj) Fëmija juaj është nga mosha 7 deri 12 muaj. Kollitjen e shpeshtë dhe bronhitin në...

Receta natyrale për trajtimin e kolesterolit dhe triglicerideve te rritura (selino,limon,mjaltë)

Shkruan: Dr. Ismail Lutolli, subspecialist Dietolog-Nutricionist Bashkautore: Samire Ademi Lutolli – Specialiste Gjinekologji/ Obstetrikë Nëse...

A ËSHTË E NEVOJSHME MARRJA E VITAMINAVE DHE MINERALEVE SHTESË?

Mr.ph Laureta Berisha Kosumi - Farmaciste Pjesa e parë Kërkesat për të marrë vitamina dhe minerale shtesë janë mëse të shprehura, duke aluduar se nuk janë...